Minuten
behandeling
30


Wimpers Verven

Het verven van wimpers zorgt voor meer nadruk en expressie in de oog regionen van uw gezicht. Ze zijn een belangrijk onderdeel in het gezicht en bepalen voor een groot deel uw uitstraling. Wimpers verven is ideaal als je je er niet iedere dag druk om wilt maken, en wanneer je zeker wilt zijn dat het er natuurlijk en professioneel uitziet. Ook voor mensen met gevoelige ogen is het verven van de wimpers een uitkomst want u hoeft niet meer iedere dag mascara te gebruiken. Het verven van wimpers wordt gedaan met een speciale verf die kan worden toegepast in verschillende kleuren. De aangebrachte verf vervaagt geleidelijk en blijft ongeveer 4-6 weken zitten.

Het verven van wimpers De duur van de behandeling is afhankelijk van uw wensen maar duurt doorgaans 30 minuten. De behandeling is over het algemeen pijnloos. Het is echter wel mogelijk dat de ogen tijdelijk licht geïrriteerd aanvoelen als reactie op de verf. Uiteraard zorgt de wimperstyliste ervoor dat de kans op irritatie zo min mogelijk is. Het verven van uw wimpers is niet schadelijk voor uw ogen.

Het is raadzaam om uw mascara voor aanvang van de behandeling te verwijderen, gezien het feit dat de wimper haren dan optimaal geverfd kunnen worden.

Waarom je wimpers verven? Er zijn verschillende redenen te noemen waarom u uw wimpers zou kunnen verven:
Het lijkt of u geen wimpers heeft omdat deze zo licht van kleur zijn.
U hoeft niet elke avond uw mascara af te halen en in de ochtend weer op te doen.
De individuele haartjes van uw wimpers verschillen van kleur.
U wilt kunnen zwemmen zonder dat uw mascara uitloopt.
U wilt meer uitdrukking geven aan uw gezicht.

Voor prijzen zie prijslijst.