Recensies
Ik kwam deze zeer getalenteerde dame tegen op instagram en dacht bij mezelf, voor deze prijs en kwaliteit kan ik het niet laten. Ik maakte vervolgens een afspraakje voor de one by one lashes. Ik werd heel open en enthousiast ontvangen. Ik kom zelf uit Rotterdam dus het is voor mij een stukje rijden maar helemaal de moeite waard. De wimpers zitten perfect je voelt ze totaal niet zitten. Ik wil nooit meer zonder en ik kom zeker terug!! Bedankt voor je enthousiasme en snelle service. Je bent een top meid!"

         - Ashley uit rotterdam


Ik ben vorig jaar bij Alyssa begonnen met One by One extensions, dat was al super mooi daar ik van mijzelf echt bijna geen wimpers heb. Maar toen ik overging naar 3D was het nog mooier en voller. Persoonlijk vind ik 3D fijner omdat als ik wakker word mijn wimpers nog in model zitten dat word iets minder na 3 weken met one by one. Voordeel is ook dat de mascara er makkelijker af te halen is omdat het net wat dunnere haartjes zijn. Alyssa zoekt altijd naar een oplossing en is erg professioneel in wat zij doet en super gezellig!"

         - Patrizia uit SliedrechtVoor een brildrager kan het lastig zijn om lange wimpers te hebben. Maar dankzij alyssa kan het. Ze kijkt goed naar de lengte en de vorm. Ze is professioneel en heel gezellig. Ben super tevreden met m'n one by one wimpers. Top service en een top meid."

         - Sharona uit Gorinchem


Ik laat mijn wenkbrauwen altijd doen bij Lashes by Alyss. Het gebeurd altijd perfect mooi, goedkoop en gezellig. Zeker een aanrader!"

         - Desiree uit gorinchem

Ik ben vanaf het begin dat Alyssa begon al vaste klant geworden! Zelf gebruikte ik vaak de nep wimpers van de action, maar dit is echt een uitkomst! Elke dag mooie lange wimpers met het opstaan. Ik kan het goed vinden met Alyssa en het is altijd erg gezellig! Ik ben helemaal tevreden."

         - Danique uit Gorinchem