Cursussen

Welke cursussen worden gegeven?
Wimperextensions One by One
Cursus Wimperextensions Russian Volume
Cursus one by one perfectie training
Epileren met touw, en verven van de wenkbrauwen en wimpers
Alle cursussen worden individueel gedaan.

Bij het volgen van een cursus vragen wij 20% aanbetaling 1 week voor aanvang.

Bij elke cursus ontvangt u een certificaat.

Wimperextensions One by One

De one by one techniek is de meest gebruikte wimperextension techniek. Bij deze techniek plaatst u 1 wimperextension op 1 natuurlijk wimperhaartje. Deze techniek is de basis voor elke andere wimperextension behandeling. Tijdens deze training leert u alles wat u dient te weten en kunnen om een succesvol wimperstliste te worden.

De volgende thema’s komen aan bod:
Zeer uitgebreide theorie
Lengtes, stijlen en wimperdiktes
Hoe je wimperextensions plaatst, refillt en verwijderd
Veiligheid en Hygiene
Voor wie:
Het plaatsen van wimperextensions is in principe door iedereen te leren. Je hebt geen speciale voorkennis nodig voor het volgen van deze training. Het is echter wel belangrijk dat je goed zicht hebt. Het plaatsen van wimperextesions is namelijk millimeter werk.

De training duurt 1 dag en is zeer intensief en is incl lunch. Deze training bestaat voor een gedeelte uit theorie en uit praktijk. Tijdens het praktijk gedeelte oefent u op pop en later op de dag op een model.

U leert tijdens de training hoe u de behandeling en na- behandeling dient uit te voeren.

U zult tijdens de training gaan werken met producten van lashsmash. Bij de cursus zit een starterspakket inbegrepen. Bij een voldoende afsluiting, ontvangt u een certificaat.

Heeft u nog iets meer begeleiding nodig, dan komt u kostenloos terug om nogmaals in de praktijk te oefenen en ontvangt u dan uw certificaat.

Prijs €395 excl btw incl starterspakket

Cursus Wimperextensions Russian Volume

Ben jij een wimperstyliste en wil je ook uitbreiden met Volume Lashes? Meld je dan aan voor onze eendaagse training die bestaat uit een uitgebreid theorie en praktijk gedeelte. Een pre voor deelname is, dat je minimaal 1 jaar werkervaring hebt als one by one styliste en een goede pincet controle hebt. De cursus is incl lunch.

Volume Lashes zijn zachter, lichter en hebben een langere houdbaarheid. Je kunt met deze techniek alle kanten op qua styling, van heel natuurlijk tot aan een glamour look.

Prijs €275 excl btw incl starterspakket

Cursus one by one perfectie training

Duur van de opleiding: 1 lesdag. Je werkt met de materialen van Lashsmash. Je hoeft alleen je eigen pincetten mee te nemen. Wat leer je tijdens deze one by one cursus?

Opfrissen van de kennis
Bespreken tegen welke problemen je bent aangelopen in de praktijk
Sneller en efficiënter werken
Voorbereiding, plaatsen en nazorg
Correct lijmgebruik
Retentie verbeteren
Oogvormen, styling en het creëren van verschillende looks
Verwijderen van extensions
Opvulbehandeling
Problemen oplossen
Oefenen op een mannequinhoofd of zelf meegebracht model

Prijs 179 excl btw

Cursus epileren met touw en verven van de wenkbrauwen en wimpers

In deze cursus wordt specifiek ingegaan op het epileren van de bovenlip, gezichtsbeharing en wenkbrauwen met draad. Ik leer jou hoe je snel en effectief kunt epileren met draad. Tevens wordt besproken hoe je de juiste vorm kan creëren van de wenkbrauw, wat bij het gezicht past. Verder leer je verftechnieken voor het verven van de wenkbrauwen en wimpers.

Prijs 100 excl btw incl starterspakket